Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Wie zijn wij

Wie Zijn WIj

24 jaar ervaring in het bouwen, onderhouden en hosten van Websites

Wij zijn Sabrina, Carme, Peter en Andrea, en we bouwen, onderhouden en hosten al meer dan 24 jaar websites. De eerste jaren bouwen we die in Dreamweaver, in CSS, en python, de laatste 15 jaren gebruiken we WordPress CMS. Wij helpen je met het opzetten, bouwen onderhouden en hosten van je website en we doen dat op een iets andere manier dan onze collega’s.

Wij bouwen betaalbare websites, die op maat gemaakt zijn. Zodat de website jouw visie, en look and feel heeft. 

SAmenwerken

Wij bouwen niet alleen je website, we updaten ze ook!

Als je dat wilt kunnen we je website volledig onderhouden, artikelen posten, je producten bijwerken, of je menukaart vernieuwen.  We onderhouden ook je Socials als je dat wilt en dat voor ene vest bedrag per maand.

digital-marketing-creative-business-women-planning-collaboration-and-marketing-ideas-brainstormin.jpg

Onze visie

We zijn er van overtuigd dat een website betaalbaar moet blijven.

Daarom kan je alle websites betalen in maximaal 12-maandelijkse termijn, natuurlijk mag je ook betalen in 1 of 3 keer. Zo houden we het betaalbaar voor iedereen. Vraag gerust naar de voorwaarden. LET OP: Er zijn geen extra kosten verbonden aan de betaaltermijnen.

Je bent persoonlijk betrokken

Zodat we een website voor je kunnen bouwen die 100% bij jou past

Je bent snel online

Verlies geen tijd met het zelf moeten uitzoeken of vastlopen met de techniek. Wij zetten deze helemaal voor je op. Zodat jij door kunt met de echt belangrijke dingen: Je zaak runnen!

Je krijgt een uniek design

Wij ontwerpen de website helemaal op jou afgestemd. Zodat je jezelf er helemaal in kunt vinden en je hierdoor de juiste klanten aantrekt.

nl_NLDutch