Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Duidelijk advies & tips voor je webproject.

Een nieuw webproject starten is een belangrijk moment. Goed begonnen is vaak half gewonnen. Hulp bij het opstellen van een lastenboek? Op zoek naar iemand die kan meedenken over wat je organisatie nodig heeft? Daar hebben wij ervaring in.

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij een klare kijk op de zaken en durven we te zeggen dat we advies met een meerwaarde kunnen geven.

In deze alsmaar digitaler wordende wereld is het belangrijk om de juiste mensen te vinden om jouw te ondersteunen bij bedenken, bouwen en onderhouden van je website. 

Ons doel is om jou bij te staan, in je webproject van begin tot einde, met duidelijk advies van offerte tot realisatie wij zijn er om u te helpen. Of u op zoek bent naar een plan van aanpak of een 2de mening over uw project, bij OMJB weten we waar we over spreken en denken we altijd met u mee om voor u een zo groot mogelijke meerwaarde te betekenen.

Wij helpen je met je website zodat jij je kan focussen op je bedrijf.

Wij weten hoe belangrijk, snelheid, veiligheid en een goede service is voor jou als klant, je website moet altijd online, bereikbaar en supersnel laden. Wij staan voor je klaar met de beste hosting, onderhoud en persoonlijke advies voor jouw website.

Op zoek naar een nieuwe agency

Het gebeurt wel eens dat webprojecten stroef verlopen, soms kan een 3de partij helpen om de samenwerking te evalueren en te verbeteren. Wij kunnen samen met jou bekijken waar het schoentje wringt en wat de eventuele oplossingen zijn.

Is mijn idee wel goed genoeg?
Hoe haal ik meer conversie uit mijn webshop?
Waar adverteer ik het beste?

Digitaal helpen groeien

De juiste strategie kiezen dat is belangrijk, Daar kunnen wij van OMJB je bij helpen. Zo maak jij de juiste keuze, en kan jij digitaal groeien.

01.

Luisteren

We zullen meerdere keren met jou en je eventuele medewerkers samen zitten om te kuisteren waar je tegen aanloopt.

02.

Analyseren

Na het luisteren komt het analyseren, hoe kunnen we je helpen, welke zaken moeten er eerst aangepakt wen vooral hoe gaan we dat doen!

03.

Terug koppelen

Tijdens het hele traject zullen we onze bevindingen met je terug koppelen, we houden je op de hoogte en presenteren het rapport als we de analyse klaar hebben.

04.

Uitvoeren / opvolgen

ALs we ons rapport gepresenteerd hebben en jij bent tevreden dan gaan wij of een extern bureau voor je aan de slag. Net zolang tot het resultaat goed is. Dat doen we uiteraard weer samen met jou!

nl_NLDutch